تمام استراتژی و دانستنی های نمونه طرح توجیهی کسب و کار

یکی از گامهای مهم در آمادهسازی برای چالشهایی که استارت آپ شما ممکن است با آن مواجه شود، نگارش یک طرح کسبوکار طرح توجیهی قوی است.

همه تحقیقات باید دوبار بررسی و اثبات شوند. با استفاده از اطلاعات نادرست یا قدیمی، ایده کسب و کار خود و بقیه طرح توجیهی را بی اعتبار خواهید کرد.

طرح کسب و کار باید به وضوح نقاط عطف بلندمدتی را که برای موفقیت کسب و کار شما مهم هستند، مشخص کند. به اندازه کافی مهم ارتباط با ما:
09138790640
[email protected].

بودجه مورد نیاز: از بودجه مورد نیاز خود بگویید، تا به وضوح آنچه را که شما از سرمایه گذاران می خواهید به نمایش بگذارید.

تحقیقات رقابتی با شناسایی سایر شرکتهایی که قصد دارید به بازار آنها ورود کنید، شروع میشود. برای شناسایی و یادگیری سازوکار هرکدام از شرکتهای رقیب باید زمان زیادی اختصاص دهید.

چطور بیزینس پلن بنویسیم؟ نحوه نگارش بیزینس پلن (مراحل نوشتن بیزینس پلن) به این بستگی دارد که برای چه هدفی مینویسیم؟ برای استفاده داخلی مثل سایت؟ برای ارائه جهت دریافت وام؟ برای مشارکت در یک کسب و کار دیگر یا...؟ برای نوشتن بیزینس پلن با هرکدام از این اهداف به یک برنامه کسب و کار بیشتر بدانید مبنا نیاز دارید که در ادامه نحوه ی نوشتن آن را توضیح میدهیم.

آیا کالایی را می فروش ویژهید؟ پس چه کسی آن را تولید می کند ، چه کسی آن را توزیع می کند ، و چه کسی آن را تبلیغ می کند؟ شما باید شرکای اصلی خود را لیست کنید ، که بدون آن تجارت شما نمی تواند وجود داشته باشد.

این بخش را به عنوان مجموعه ای از رزومه های کوچک در نظر بگیرید و رزومه های کامل را به طرح توجیهی خود اضافه کنید.

داده هایی که باید گنجانده شود ممکن است محدوده سنی، جنسیت، سطح درآمد، موقعیت مکانی، وضعیت تاهل و مناطق جغرافیایی مصرف کنندگان هدف باشد.

نکته: بیانیه ماموریت باید با اهداف کسبوکار شما تطابق داشته باشد.

در این گام باید برنامه و استراتژی کسب و کار خودتان را برای بازاریابی و فروش شرح بدهید. پرسشهای زیر جهت تکمیل این بخش به شما کمک میکنند:

این بخش از بیزینس پلن باید ستارههای تیم و مدیریت شما را به نمایش بگذارد. از طرف دیگر این بخش از طرح باید شامل این موارد هم باشد:

برای توضیح قسمت مزایای محصول/خدمات می توانید روی این موارد تمرکز کنید:

بهعبارتی میتوان گفت قبل از نوشتن گام سوم باید هم محصولتان را خوب شناخته و هم بازار خودتان را خوب تحلیل کرده باشید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “تمام استراتژی و دانستنی های نمونه طرح توجیهی کسب و کار”

Leave a Reply

Gravatar